Bong Touch of Taste Ruskea vasikanfondi 1L

Bong Touch of Taste Ruskea vasikanfondi 1L

Tuotenumero: 531611
Myyntierä: 1 l
EAN: 7322550046912
Saanto: 50 l

Allergeenit

Sisältää

Naudanliha

Näytä kaikki

Ainesosat

Vesi, suola, aromi, lihauute, tomaatti, vasikanlihaliemi, muunnettu perunatärkkelys, happo: maitohappo, säilöntäaine: kaliumsorbaatti. Laimennetun tuotteen suolapitoisuus on 0,27* - 0,45** - 0,67***%.

Annostelu

*Laimennus: 1 l fonditiivistettä ja 49 l vettä = 0,27 % suolapitoisuus
**Laimennus: 1 l fonditiivistettä ja 29 l vettä = 0,45 % suolapitoisuus.
***Laimennus: 1 l fonditiivistettä ja 19 l vettä = 0,67 % suolapitoisuus.
Fondia käytetään laimennettuna mausteeksi kaikenlaisiin ruokiin padoista, keitoista ja kastikkeista marinadeihin ja jauheliharuokiin.

Ravintosisältö

per 100 g
Energiaa 148 kJ / 35 kcal (kJ / kCal)
Rasvaa 0,2 g
  ‐ josta tyydyttynyttä < 0,1 g
Hiilihydraattia 4,3 g
  ‐ josta sokereita 2,1 g
Ravintokuitua 0,7 g
Proteiinia 3,7 g
Suolaa 11,6 g
Laimennetun tuotteen suolapitoisuus on 0,27* - 0,45** - 0,67***%.

Valmistusohje

Fondia käytetään mausteena sellaisenaan tai laimennettuna kaikenlaisiin ruokiin padoista, keitoista ja kastikkeista marinadeihin ja jauheliharuokiin.

1 L Tiivistettyä fondia: 49 l Nestettä + 50 l Laimennettua fondia*
1 L Tiivistettyä fondia: 29 l Nestettä + 30 l Laimennettua fondia**
1 L Tiivistettyä fondia: 19 l Nestettä + 20 l Laimennettua fondia***

Parasta ennen

24 kk tuotteen valmistuksesta

Säilytys

Voidaan säilyttää normaalissa huoneenlämmössä.

GB Foods Suomi tekee jatkuvasti tuotetutkimusta ja -kehitystä. Tämän vuoksi pakkauksen tuotetiedot voivat muuttua. Tarkistathan viimeisimmät ainesosatiedot, allergeenit ja ravintoarvot pakkauksesta ennen tuotteen valmistamista ja tarjoamista.

Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »