Makuasia 1/2023

Makuja koko matkalta Liemijauheilla ja fondeilla valmistat onnistuneet ateriat. Ota ideat käyttöön ja anna luovuuden lentää! 0,200 kg mangoa paloina, pakastettuna tai tuoreena 1 kpl banaanisalottisipuli, hienonnettu 0,001 l korianteri, hienonnettu 0,015 1 limemehu 0,030 l Touch of Taste Kasvisfondi 0,015–0,045 l Sambal oelek 0,015 l oliiviöljy Soseuta mangot ja laita kaikki ainekset kulhoon. Sekoita haarukalla. Mausta maun mukaan suolalla, pippurilla ja fondilla. Annoksia: 10 kpl Chili-mango salsa Tutustu tuotteisiin osoitteessa thegbfoodservice.fi 2,000 kg sipulikuutio, pakaste 0,250 kg valkosipulimurska, säilyke 2,000 kg maissi, säilyke 0,150 kg savustettu paprikajauhe 0,200 kg jeera 0,012 kg oregano, kuivattu 0,011 kg timjami, kuivattu 0,300 kg Bong Kasvisliemiaines Freesaa öljyssä sipulit, maissi, savustettu paprikajauhe, jeera, oregano, timjami ja liemijauhe, anna ruskistua. 0,200 l oliiviöljy 3,000 kg terttutomaatti Lisää terttutomaatit ja oliiviöljy. Anna kiehua 10 min. 0,300 l Sweet chili -kastike 4,000 l vesi Lisää vesi ja Sweet chili -kastike. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 20 minuuttia. 6,250 kg mustapapu, säilyke 3,000 kg kidneypapu, säilyke 0,500 l Touch of Taste Umamifondi 10,000 kg tomaattimurska 1,000 kg vihreä paprika 1,000 kg punainen paprika 0,500 kg keltainen paprika 0,060 kg Sambal oelek suolaa ja valkopippuria maun mukaan Lisää pataan paprika ja pavut, keitä kunnes kypsä. Mausta fondeilla. Lisää suolaa ja valkopippuria maun mukaan. Tarjoile keitetyn riisin ja raikkaan kermaviilin kanssa. Annoksia: 100 kpl Chili con papu 18

RkJQdWJsaXNoZXIy MzQ2ODg=