Makuasia 1/2023

V o i h a n Hetkinen, eihän majoneesia voi käyttää suklaakakkuun? Kyllä voi ja kannattaakin – majoneesi on oivallinen lisä melkeinpä reseptiin kuin reseptiin. Lue pidemmälle ja yllätyt, miten monipuolinen raaka-aine täyteläinen Chef René -majoneesi onkaan. Chef René -majoneesista saa loihdittua maistuvia tarjottavia kaikenlaisiin katta- uksiin. Tuotetta on valmistettu perinteitä kunnioittaen samalla reseptillä jo 135 vuoden ajan. Raaka-aineet ovat laadukkaita: Chef René sisältää itsevalmistettua sinappia, tuoreita keltuaisia, raikasta etikkaa sekä rypsiöljyä. Monipuolisuudessaan verraton tuote maistuu sellaisenaan esimerkiksi leivän päällä, vihannesten kyytipoikana, aamiaismunakkaissa, salaateissa, piirakka- taikinassa sekä kananmunan korvaajana leivityksessä. Majoneesin voi maustaa toiveiden mukaan tai sitä voi käyttää perinteisesti dippinä ja kastikkeena sekä suolaisten piirakoiden, toastien tai uuniperunan täytteenä. Chef René sopii erinomaisesti makeiden leivonnaisten leivontaan ja kuorrutteisiin sekä niin kyl- miin kuin lämpimiin ruokiin. Perinteikkäät ja alkuperäiset majoneesit maistuvat kaikkialla. Käy kurkkaamassa lisää reseptejä nettisivuiltamme ja kokeile rohkeasti! Laadukkaan majoneesin tunnistaa muun muassa keltaisesta sävystä, jonka se saa keltuaisista. Chef René -majoneesissa keltuaista on jopa 8 %, sillä se on heti toisena ainesosana öljyn jälkeen. 4

RkJQdWJsaXNoZXIy MzQ2ODg=