Jauhelihakeitto, kouluruokakilpailu

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 25,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M Maidoton (ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
5,500 kg Jauhettu naudanliha 8-10 %, kypsä, reakoko 5 mm
Kuumenna liha pakkauksissaan uunissa höyrykeittäen tai padassa 90 °C:ssa vedessä noin 40 min.
8,900 l Vesi
3,500 kg Juureskuutiosekoitus, pakaste
0,014 kg Viherpippuri, kokonainen
0,018 kg Suola
0,045 kg Bong Kasvisliemiainekset, 0,3 %
0,014 kg Maustepippuri, kokonainen
0,014 kg Kirveli
Kuumenna vesi padassa, lisää keittojuurekset, Bong Kasvisliemi -ainekset ja mausteet. Anna kiehahtaa.
6,900 kg Perunakuutio, kypsä
0,600 kg Purjoviipale, pakaste
Lisää kuutioperunat, purjo ja kuuma jauheliha. Kuumenna.
Tarkista maku.
Mittaa lämpötila, kirjaa ylös ja ota näyte.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »