Jauhelihakeitto, kouluruokakilpailu
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 25,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M
Maidoton
(ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 5,500 kg | Jauhettu naudanliha 8-10 %, kypsä, reakoko 5 mm |
| Kuumenna liha pakkauksissaan uunissa höyrykeittäen tai padassa 90 °C:ssa vedessä noin 40 min. | |
| 8,900 l | Vesi |
| 3,500 kg | Juureskuutiosekoitus, pakaste |
| 0,014 kg | Viherpippuri, kokonainen |
| 0,018 kg | Suola |
| 0,045 kg | Bong Kasvisliemiainekset, 0,3 % |
| 0,014 kg | Maustepippuri, kokonainen |
| 0,014 kg | Kirveli |
| Kuumenna vesi padassa, lisää keittojuurekset, Bong Kasvisliemi -ainekset ja mausteet. Anna kiehahtaa. | |
| 6,900 kg | Perunakuutio, kypsä |
| 0,600 kg | Purjoviipale, pakaste |
| Lisää kuutioperunat, purjo ja kuuma jauheliha. Kuumenna. | |
| Tarkista maku. | |
| Mittaa lämpötila, kirjaa ylös ja ota näyte. | |
