Autamme osaltamme vähentämään muovijätettä

Muovia käytetään yhä suuria määriä kaikilla teollisuuden aloilla – myös elintarviketeollisuudessa. Vaikka kierrätysmuovin käyttö on yleistynyt, hävitetään muovia vieläkin paljon polttamalla. Polttamisessa vapautuvat myrkylliset kaasut ovat haitaksi niin ihmisille, eläimille kuin ympäristöllekin. Muovia päätyy lisäksi vesistöihin, joissa se aiheuttaa vesien rehevöitymistä ja lajikatoa.

Me otamme globaalin muoviongelman vakavasti ja työskentelemme parhaamme mukaan yltääksemme ympäristö- ja kestävyystavoitteisiimme. Suosittujen Touch of Taste -fondiemme pakkaukset ovat tätä nykyä valmistettu kokonaan kierrätetystä muovista. Lisäksi Bong-liemiemme pakkauksissa tullaan jatkossa käyttämään 30 % vähemmän muovia.

Toivomme, että tulevaisuudessa muovista valmistettujen pakkausten tilalle saataisiin vieläkin ympäristöystävällisempi ratkaisu. Hyvää kannattaa odottaa – suuret muutokset lähtevät monesti verrattain pienistä teoista.

Touch of Taste ja Bong panostavat myös luomuun!

Yksi tärkeä painospistealueemme ympäristö- ja kestävyysasioissa on luomutuotevalikoiman kehittäminen. Touch of Tasten tuotevalikoimasta löytyy jo vanhastaan kolme korkealaatuista luomutuotetta: Luomu Kanafondi (1 l), Luomu Kasvisfondi (1 l) ja Luomu Lihafondi (1 l). Myös Bong-liemistä löytyy luomuvaihtoehtoja: Luomu Kasvisliemi (1,5 kg), Luomu Kasvisliemi (5 kg), Luomu Kanaliemi 0,3 % (1,5 kg) ja Luomu Lihaliemi 0,3 % (1,5 kg)

Kokeile rohkeasti laadukkaita fondi- ja liemituotteitamme ja vaikutu niiden korkeasta laadusta ja rikkaasta mausta. Tervetuloa hyvän ruoan ääreen!
 

Julkaistu 16.11.2023

Makuasia 1/2023
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »