Chef René 5,5 L Täysmajoneesi 81 % – paistonkestävä täyteläisen pehmeä majoneesi

Miltä maistuu oikea majoneesi? Majoneesi vaatii valmistuakseen vain muutaman ainesosan – siksi raaka-aineiden on oltava laadukkaita ja aitoja. Rapsiöljyyn valmistettu Chef René Täysmajoneesin 81 % täyteläisen pehmeä ja samalla sopivan kirpsakka maku tulee sinapista, hapokkuus etikasta, emulsio kananmunasta ja öljystä. Tämä majoneesi on tehty aidoista raaka-aineista. 

Aitojen raaka-aineiden käyttämisen huomaa esimerkiksi majoneesin keltaisesta väristä. Majoneesin keltuaisprosentti on jopa 8,0 %. Myös laadukkaalle majoneesille ominaista hapokkuutta ja kirpeyttä löytyy, ja majoneesin hyvä pohjahappo tasapainottaakin makujen kokonaisuutta.

Chef René Täysmajoneesi 81 % on perinteinen kunnon majoneesi, joka on sellaisenaan herkullinen kastike, mutta muuntuu monenlaiseen ruoanlaittoon pehmeän rakenteensa ansiosta. Majoneesia on helppo notkistaa. 

Majoneesi, joka kestää kuumentamista

Täysmajoneesi sopii käytettäväksi aina leivän täytteestä dippiin ja osaksi piirakkatäytettä. Tämä majoneesi sopii erityisen hyvin lämpimiin ruokiin, koska se kestää kuumentamista. Majoneesi toimii hienosti esimerkiksi uuniruoissa, koska se gratinoituu hienosti. Majoneesia voi myös käyttää erilaisissa piirakoissa – parhaimman lopputuloksen saat, kun lisäät sitä sekä pohjaan että täytteeseen. 

Katso Chef René 5,5 L Täysmajoneesin 81 % tarkemmat tuotetiedot »

Jos kaipaat kevyempää vaihtoehtoa, tutustu Chef Renén Kevytmajoneesiin, jossa rasvaprosentti on vain 30 %. Katso tarkemmat tuotetiedot »

Julkaistu 19.03.2021

Makuasia 1/2023
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »