Fanfaari fondeille

Me toistamme aina tiettyjä argumentteja puhuessamme Bong Touch of Taste -fondeista, koska fondimme nyt vain ovat ylivoimaisia. Oletko pysähtynyt miettimään tarkemmin, mitä nämä toistellut kehut oikeasti tarkoittavat ja miten ne hyödyttävät sinun työtäsi?
 

1. Ei lisättyjä arominvahventeita, ei väriaineita, ei hiivauutetta

Bong Touch of Taste -fondit sisältävät vain luontaisia aromeja. Raaka-ainelistat ovat lyhyet ja makujen intensiivisyys on peräisin laadukkaista, kuivatuista raaka-aineista. Voit olla varma, että tarjoat asiakkaillesi aitoja makuja. 

2. Sopivat erityisruokavalioihin 

Fondit ovat laktoosittomia ja maidottomia, eivätkä ne sisällä soijaa tai kananmunaa. Voit käyttää fondeja tuomaan makua myös erityisruokavalioiden ruokiin. Valikoimassamme on myös monia vegaanisia vaihtoehtoja. Ei enää lukuisia maustepulloja ja etikettien ainesosaluettelojen tihrustamista!

3. Yhdestä pullosta saa 50 litraa laimennettua fondia 

Kun hankit 1 litran pullon, se riittää pitkään! Pullo on riittoisa, ja se kestää kovassakin käytössä. Onneksi se on monikäyttöinen, kuten seuraavasti kohdasta käy ilmi.

4. Monikäyttöinen ja helppo 

Ajatteletko, että fondia lorautetaan vain pataruokiin? Sopiihan se sinnekin, mutta myös leivontaan, taikinoihin, keitinveteen, kalan graavaukseen, kylmiin kastikkeisiin ja moneen muuhun. Fondi on äärimmäisen monikäyttöinen, ja sen käyttö on helppoa: lisää ruoanvalmistuksen alussa pohjamauksi tai viimeistele ruoan ollessa lähes valmis. 

5. Vastuullisesti tuotettuja

Kalafondillemme myönnetty MSC-sertifikaatti kertoo, että tuotteessa käytetty kala on pyydystetty ekologisesti kestävällä tavalla. Olemme myös kasvattaneet luomufondiemme osuutta fondiperheessämme. Sinun asiakkaasi haluavat vastuullisesti tuotettua ruokaa, tarjoa sitä!

6. Suomen laajin fondisarja – jopa 14 makua 

Kun opit käyttämään yhtä fondia, osaat käyttää kaikkia ja voit kikkailla makujen kanssa. Eri fondit toimivat myös yhdessä – kokeile yhdistää eri fondeja korostamaan käytettyjä raaka-aineita. Tutustu eri makuihin.

Kyllä, seisomme suorana fantastisten fondiemme takana ja nostamme torvet huulille, katseen kohti taivasta ja päräytämme fanfaarin fondeille.

Julkaistu 26.01.2021

Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »