Kokeile uusia Bong Touch of Taste -fondimakuja!

Fantastinen fondiperheemme sen kun jatkaa kasvamistaan. Nyt uusina makuina metsäpoluille johdattava sieni, energisen aromikas paahdettu sipuli sekä maukas ja mehevä umami. Kaikki uudet maut ovat vegaanisia!

Uudet tuotteet täydentävät ensiluokkaista Bong Touch of Taste -fondisarjaa ja tarjoavat monipuolisen ja mieleenpainuvan makupaletin ruokavalioon katsomatta. Kasvis- ja vegaaniruokien suosio on kasvanut viime vuosina valtavasti, joten luonnollisesti uudet trendit näkyvät myös Bong Touch of Tasten tuotekehityksessä. Haluamme tarjota asiakkaillemme jatkossakin vain parasta laatua.

Sieni, paahdettu sipuli ja umami – mikä ihastuttava trio!

Kuten muutkin tuotteemme, myös uudet maut on suunniteltu ruokkimaan kieltä ja mieltä. Anna mielikuvituksen viedä mukanaan ja päästä luovuus valloilleen!

Bong Touch of Taste Sieni tuo keitoksiisi ripauksen sateen raikastamaa syysmetsää ja luonnonmukaista makujen sinfoniaa. Lempeän sieninen maku sopii loistavasti vaikkapa riistaruokien tai juurespaistosten kylkeen. 

Bong Touch of Taste Paahdettu sipuli tarjoilee runsaasti ryhdikästä aromikkuutta. Anna ruoallesi roppakaupalla luonnetta ja ihastuta entistä rikkaammalla makuelämyksellä. Makutakuu!

Bong Touch of Taste Umami istuu mainiosti ruokiin, joihin halutaan lisää mehevyyttä. Anna kasviskastikkeelle kaivattua ekstra-aromia tai tuo lihapataan lisää suloista mehukkuutta. Ruokahalun herättäjänä umami on vertaansa vailla!

Fondi – perustus, johon voit luottaa

Fondi on sakeaa, tiivistettyä lientä, joka taipuu näppärästi kastikkeen pohjaksi tai mausteliemen tukitangaksi. Se tuo lisämakua kastikkeisiin, patoihin, keittoihin ja kaikenlaisiin keittiöinnovointeihin ja luoviin leikkeihin lieden äärellä. Fondi on monipuolinen maun tuoja; se maustaa kastikkeiden ja liemien lisäksi vinegretit, majoneesit, ranskankermat sekä erilaiset dipit. Fondi sopii loistavasti kalaruokien kaveriksi sekä voin terästeeksi. Yhdistele ennakkoluulottomasti eri makuja, luo jotain kokonaan uutta ja omaa sekä löydä myös suosikkisi Bong Touch of Taste -tuotesarjasta!

Julkaistu 31.05.2022

Makuasia 1/2023
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »