Loistokkaat Chef René -lankkuleivät – Kokeile ja ylläty!

Perinteiset Chef René -maalaismajoneesit yllättävät monikäyttöisyydellään. Ne maistuvat sellaisenaan mutta taipuvat kaikenlaiseksi hyväksi: dipeiksi, kastikkeiksi, kylmiin ja lämpimiin täytteisiin, uuniperunan kaveriksi, leivontaan – myös lankkuleipiin!

Chef René -lankkuleivissä tuoreista keltuaisista ja itse tehdystä sinapista valmistettu majoneesi kohtaa arvoisensa raaka-aineet, kuten pehmeän vehnäruisleivän, raikkaan salaatin, murean lihan, maukkaan parmesaanijuuston sekä ripauksen tarkkaan valittuja mausteita.

Oikea lankkuleipä fiiliksen mukaan

Mikä maku sopisi juuri tähän hetkeen? Onko se perinteikäs broiler-caesarlankkuleipä, mehevällä rosépaistilla ihastuttava paahtopaistilankkuleipä, vehreydellään valloittava avokado-parsa-uppomunalankkuleipä vai esimerkiksi kesän makuihin kuljettava skagenlankkuleipä mansikoilla. Valitse sopivin, käy eri reseptit vuorollaan läpi tai tee kaikki kerralla – on muuten hyvää!

Chef René – Verraton maku!

Chef René Täysmajoneesi 81% ja Chef René Kevytmajoneesi 30% auttavat sinua onnistumaan, mitä herkullista sitten oletkin aikeissa loihtia. Kokeile valmiita reseptejämme ja luo jotain täysin omaa – vain mielikuvitus on rajana!

Julkaistu 30.08.2023

Makuasia 1/2023
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »