Paahdettu paprika-juustomajoneesi

Paahdettu paprika-juustomajoneesi

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 50 g
Määrä: 1,0 kg

Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

0,415 KG Paahdettu paprika, säilyke
0,335 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste
0,250 KG Chef René Täysmajoneesi 81%

Valuta ja soseuta säilötyt paprikat. Yhdistä paprikasose IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste ja Chef René Täysmajoneesi 81% joukkoon. Anna tekeytyä kylmässä yön yli ennen tarjoamista.

Majoneesi sopii loistavasti burgerin väliin, juuresten dippailuun ja grillatulle kanalle.

Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »