Purjosipuli-majoneesipiiras
Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 2,4 kg
Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
Pohja: | ||
0,200 | KG | Voi, lakstoositon |
0,600 | KG | Vehnäjauho |
0,160 | KG | Chef René Täysmajoneesi 81% |
0,025 | L | Vesi |
Valmista pohja sekoittamalla huoneenlämpöinen voi ja vehnäjauhot keskenään. Lisää joukkoon majoneesi ja vesi. Sekoita tasaiseksi ja laita kylmään hetkeksi.
Täyte: | ||
0,010 | L | Ruokaöljy |
0,500 | KG | Purjosipuli |
0,200 | KG | Juustoraasteseos, laktoositon |
0,250 | L | Kevytmaito, vähälaktoosinen |
0,300 | KG | Chef René Täysmajoneesi 81% |
0,240 | KG | Kananmuna |
Suola | ||
Valkopippuri, jauhettu |
Aloita täytteen tekeminen pesemällä ja paloittelemalla purjot kulhoon viipaleiksi. Freesaa pannulla hetki. Laita purjot kulhoon ja lisää juustoraaste, maito, majoneesi, muna sekä mausteet.
Tarkista maku ja lisää mausteita maun mukaan.
Levitä pohjataikina voideltuun GN- vuokaan, taputtele tasaiseksi. Paista 180°C:ssa noin 20 minuuttia. Lisää täyte ja paista vielä noin 20 minuuttia. Pinnan pitää olla hyytynyt.
Tarjoile lämpimänä raikkaan salaatin kanssa.