Makuasia 1/2023

10,000 kg porkkana, raasteena 2,000 kg sipulikuutio, pakaste 0,500 kg tuoretta inkivääriä hienonnettuna 0,200 kg valkosipulimurska, säilyke 0,300 l Touch of Taste Asian Red and Hot -fondi 0,300 l Touch of Taste Kasvisfondi 12,000 l vesi 5,000 l kerma tai kookosmaito (jos haluat tehdä ruokalajin vegaanisena) 5 kpl limen kuori ja mehu 0,250 kg voi tai öljy suolaa, pippuria Paista porkkanat, valkosipuli, sipuli ja inkivääri öljyssä tai voissa. Lisää vesi ja fondit. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Soseuta tasaiseksi. Lisää kerma tai kookosmaito ja keitä vielä 10 minuuttia. Annoksia: 100 kpl Porkkanakeitto 1,020 kg ruokavehnää 0,096 kg Bong Kasvisliemiainekset 0,300 kg keltainen tomaatti 0,050 kg voi 0,320 kg keltaista sipulia 0,400 kg sieniä, viipaloituina 0,400 kg valkoviini 0,500 kg kerma 0,500 kg Västerbotten-juustoa 0,075 kg ruohosipuli kurkuma Keitä vehnä ohjeen mukaan yhdessä kasvisliemen kanssa. Kuori tomaatit, poista kuori ja siemenet, leikkaa suikaleiksi. Kuullota voita pannulla yhdessä sipulien ja sienten kanssa, kaada joukkoon viini ja kerma. Anna kiehua 5 minuuttia, lisää juusto, anna sulaa jatkuvasti sekoittaen. Kaada joukkoon vehnä ja tomaatit. Jos haluat keltaisemman annoksen, lisää kurkumaa. Tarjottaessa ripottele päälle hienonnettua ruohosipulia. Annoksia: 10 kpl Risotto vehnästä Meidät tunnistat mustista pakkauksista! Valmistettu huolella ja hyvää makua vaalien. 19

RkJQdWJsaXNoZXIy MzQ2ODg=