Makuasia 1/2023

0,500 kg Chef René Kevytmajoneesi 30 % 0,500 kg maustamatonta ja laktoositonta turkkilaista jogurttia Mittaa ainekset astiaan ja sekoita. 0,400 kg kesäkurpitsaa 0,004 kg suolaa Pese kesäkurpitsa ja raasta se isoreikäisellä raastimella. Mausta suolalla. Anna kesäkurpitsan itkettyä kylmässä noin 45 minuuttia tai yhden tunnin. Nosta lävikköön ja painele raaste kuivahkoksi. 0,005 kg tuoretta valkosipulia 0,050 kg tuoretta tilliä 0,005 kg sitruunan kuorta 0,002 kg mustapippuria Hienonna valkosipuli ja tilli. Raasta sitruunan kuori. Sekoita ne kesäkurpitsaraasteeseen ja lisää kaikki ainekset majoneesi-jogurttikastikkeeseen. Sekoita hyvin. Mausta halutessasi pippurilla. Anna seistä kylmässä maustumassa ennen tarjoilua. Kastike on parhaimmillaan seuraavana päivänä. 0,100 kg säilöttyjä kantarelleja 0,020 kg sinihomejuustoa Hienonna kantarellit ja murusta sinihomejuusto. 1,000 kg Chef René Täysmajoneesi 81 % 0,010 kg Touch of Taste Kantarellifondia Mittaa astiaan majoneesi, fondi, kantarellit ja sinihomejuusto. Sekoita huolellisesti. 0,005 kg tuoretta rakuunaa 0,010 kg sitruunan kuorta Hienonna rakuuna ja raasta sitruunan kuori. Lisää ne kastikkeeseen ja sekoita hyvin. Anna maustua seuraavaan päivään. Tarjoa kantarellimajoneesi esimerkiksi riistan tai jauhelihapihvien kanssa tai herkullisena täytteenä uuniperunalle. Laktoositon | Soijaton | Gluteeniton | Kasvisruoka Annoksia: 20 kpl | Annoskoko: 70 g | Määrä: 1,4 kg Laktoositon | Soijaton | Gluteeniton Annoksia: 20 kpl | Annoskoko: 57 g | Määrä: 1,14 kg Raikas kesäkurpitsa-tzatziki Täyteläinen kantarellimajoneesi Parhaimmillaan seuraavana päivänä! Kokeile uuniperunan täytteenä! 7

RkJQdWJsaXNoZXIy MzQ2ODg=