UUTUUS: Raguletto Täysjyvävehnäpastat
Mamma mia mitä pastoja!

Raguleton tuotevalikoimasta löytyy nyt ammattikeittiöille tarkoitetut täysjyvävehnäpastat. Simpukanmallinen cappelli, kierteinen fusilli, mahtava minispagetti, litteä nuudelipala, putkilomainen penne ja lumoava lasagnette. Valitse pastasi oikein, niin lopputulos on kuin aito italialainen!

Ammattikeittiöille kehitetyt Raguletto Täysjyvävehnäpastat sopivat erinomaisesti kylmävalmistukseen ja kestävät hyvin lämpösäilytystä. Ne ovat 100 % täysjyvävehnää. Kaiken lisäksi ne ovat erinomaisia kuidun ja proteiinin lähteitä. 

Valitse oikea muoto

Pastaa tarjotaan Suomessa yleensä pääruoaksi; kastikkeen kera, uuniruoissa, padoissa, keitoissa. Sitä käytetään myös salaattipöytien ja buffet-tarjoilujen ruokaisimmissa vaihtoehdoissa. Jos haluat tarjota asiakkaillesi kunnon italialaisen makumatkan, älä valitse ensimmäistä pastaa kuivavaraston hyllyltä, vaan mieti, mikä sopii parhaiten valmistamaasi annokseen.

Esimerkiksi, jos kastike on annoksessasi pääosassa, valitse pasta, jossa on epätasainen pinta, sillä sileään pintaan ohut kastike ei tartu yhtä hyvin. Keittoihin taas sileäpintaiset pastalajit sopivat todella hyvin.  

Pastat jaetaan nauhapastoihin, kuviopastoihin ja putkilopastoihin. Putkilomalli kerää kastikkeen sisäänsä eli mitä isompia raaka-aineita kastikkeessasi on, sitä isomman pastan tarvitset. Nauhapastat on tarkoitettu ohuille kastikkeille, litteät ja leveät pastat taas tuhdeille kastikkeille. Uuniruoissa loistavat paksummat pastat. Kuviopastat ovat aivan ykkösiä salaateissa ja tomaattikastikkeen kanssa.

 

Raguletto Täysjyvävehnä Cappelli 2 x 3 kg

  • Keittoaika 8–10 minuuttia
  • Sitoo hyvin kastikkeen, sopii salaatteihin ja keittoihin

 

Raguletto Täysjyvävehnä Fusilli 2 x 3 kg

  • Keittoaika 7–9 minuuttia
  • Ohuiden kastikkeiden kaveri, mainio salaateissa, keitoissa ja paistoksissa

 

Raguletto Täysjyvävehnä Minispagetti 2 x 3,5 kg

  • Keittoaika 8–10 minuuttia
  • Ohuiden kastikkeiden kaveri, lasten ikisuosikki

 

Raguletto Täysjyvävehnä Nuudelipala 2 x 4 kg

  • Keittoaika 5–7 minuuttia
  • Ohuiden kastikkeiden kaveri

 

Raguletto Täysjyvävehnä Penne Rigate 2 x 3,5 kg

  • Keittoaika 9–11 minuuttia
  • Kastikkeen kaveriksi, sopii laatikoihin, paistoksiin, patoihin ja keittoihin

 

Raguletto Täysjyvävehnä Lasagnette 2 x 3 kg

  • Keittoaika 7–9 minuuttia
  • Aaltoreunainen nauhapasta on täydellinen uuniruokiin, jotka halutaan valmistaa nopeasti

Julkaistu 25.06.2020

Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »