Broileri-kurpitsavuoka
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 249 g
Määrä: 24,9 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 10,836 kg | Perunakuutio, kypsä |
| 2,000 kg | Kurpitsakuutio, pakaste |
| 2,000 kg | Kurpitsapala, mangoinen |
| 4,168 kg | Broileri, jauheliha, kypsä |
| Sekoita voideltuun GN 1/1 65 vuokaan kerroksittain. | |
| 0,050 kg | Suola |
| 4,168 l | Vesi |
| 0,650 kg | IsoMitta Kanakastike-/keittopohja-ainekset |
| 0,050 kg | Sipulihiutale |
| 0,083 kg | Kanaliemi |
| 1,167 l | Ruokakerma, laktoositon 15 % |
| 1,250 l | Kookoskerma |
| 0,917 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
| 0,042 kg | inkivääri, maustepyree |
| Valmista sekoittavassa padassa jos mahdollista. Lisää vesi ja kastikepohja. Kiehauta. Lisää mausteet, kookoskerma, juustocreme ja kasvirasvasekoite. | |
| Jaa seos viiteen osaan, saat noin 2 l/vuoka. Kaada liemi vuokaan peruna-kurpitsa-broileriseoksen päälle. | |
| Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160°C:ssa noin 40-45 minuuttia. | |
| Anna vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua. | |
