Broileri-kurpitsavuoka

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 249 g
Määrä: 24,9 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
10,836 kg Perunakuutio, kypsä
2,000 kg Kurpitsakuutio, pakaste
2,000 kg Kurpitsapala, mangoinen
4,168 kg Broileri, jauheliha, kypsä
Sekoita voideltuun GN 1/1 65 vuokaan kerroksittain.
0,050 kg Suola
4,168 l Vesi
0,650 kg IsoMitta Kanakastike-/keittopohja-ainekset
0,050 kg Sipulihiutale
0,083 kg Kanaliemi
1,167 l Ruokakerma, laktoositon 15 %
1,250 l Kookoskerma
0,917 kg IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste
0,042 kg inkivääri, maustepyree
Valmista sekoittavassa padassa jos mahdollista. Lisää vesi ja kastikepohja. Kiehauta. Lisää mausteet, kookoskerma, juustocreme ja kasvirasvasekoite.
Jaa seos viiteen osaan, saat noin 2 l/vuoka. Kaada liemi vuokaan peruna-kurpitsa-broileriseoksen päälle.
Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160°C:ssa noin 40-45 minuuttia.
Anna vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »