Ainolan omenapaistos

Annoksia: 50 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 5,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

2,000 kg Omenalohko, pakaste
0,400 l Vesi
0,100 kg IsoMitta Päärynä-omenakiisseliainekset
Laita omenalohkot voideltuun GN-vuokaan.
Valmista kiisseli, anna tekeytyä 15 minuuttia ja levitä omenoiden päälle vuokaan.
Streusselmassa (murumassa)
0,100 kg Margariini 60 %, laktoositon
0,080 kg Sokeri
0,060 kg Vehnäjauho
0,080 kg Kaurahiutale
0,002 kg Leivinjauhe
Kaneli, jauhettu
Kastike:
Sekoita kaikki murumassan ainekset yleiskoneen lapavatkaimella tai käsin murumaiseksi seokseksi. Ripottele murumassa vuokaan tasaisesti ja paista kuivapaistolla uunissa 160°C:ssa noin 20 min, kunnes pinta on saanut väriä.
1,700 l Maitojuoma laktoositon kevyt
0,600 l Kuohukerma, vähälaktoosinen
0,270 kg IsoMitta Vanhanajan vaniljakastike -ainekset
Lisää maito ja kerma kulhoon ja sekoita joukkoon IsoMitta Vanhanajan Vaniljakastike -ainekset.Vatkaa ilmavaksi vaahdoksi.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »