Aprikoosi-suklaatäytekakku
Annoksia: 15 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 1,5 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
| 0,500 kg | Vetopohja, tumma |
| 0,150 l | Appelsiinituoremehu |
| Kostuta valmis vetopohja appelsiinimehulla. | |
| 0,120 kg | IsoMitta Suklaamousseainekset |
| 0,200 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
| Vaahdota IsoMitta Suklaamousseainekset ja maito kuohkeaksi. Levitä vaahto sokerikakkulevyn pinnalle. | |
| Leikkaa kakkulevy pitkittäin viiteen yhtä leveään osaan. Kääri yksi suikaleista tiukaksi rullaksi. Kääri loput suikaleet rullan ympärille, kunnes muodostuu iso pyöreä kakku. | |
| 0,200 kg | Aprikoosimarmeladi |
| Levitä aprikoosimarmeladi kakun pinnalle ja reunoille ohuesti ja tasaisesti. | |
| Kuorrutus: | |
| 0,150 l | Vispikerma, laktoositon |
| 0,300 kg | Tumma suklaa |
| 0,005 kg | Voi, laktoositon |
| Kuumenna kasvirasvasekoite, sulata tumma suklaa ja sekoita joukkoon. | |
| Kaada kuorrutus kakun pinnalle ja levitä tasaisesti. Muista kuorruttaa myös reunat. | |
| 0,030 kg | Tumma suklaa |
| Raasta suklaasta rouhetta kakun päälle. | |
