Aprikoosi valkosuklaakakku
Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 125 g
Määrä: 1,5 kg
| 0,180 kg | Vetopohja, vaalea |
| 0,070 l | Aprikoosinektari |
| 0,070 kg | Aprikoosihillo |
| Pohja: | |
| Leikkaa vetopohja rengasvuokaan sopivaksi. Kastele pohja aprikoosinektarilla ja levitä päälle aprikoosihillo. | |
| 0,300 l | Kevytmaito, vähälaktoosinen |
| 0,200 kg | Maitorahka, laktoositon |
| 0,350 kg | IsoMitta Valkosuklaamousseainekset |
| Täyte: | |
| Vaahdota yleiskoneessa maito, rahka ja mousseainekset.Levitä vaahto pohjan päälle. Lyö rengasvuokaa pöytään, jotta vaahto leviää tasaisesti ja ilmataskut poistuvat. | |
| Tasoita pinta. | |
| 0,200 l | Vesi |
| 0,040 kg | IsoMitta Aprikoosikiisseli/ -keittoainekset |
| 0,006 kg | Liivatelehti |
| 0,100 l | Aprikoosinektari |
| Kiille: | |
| Valmista kiisseli pakkauksen ohjeen mukaan. Sulata liotetut liivatteet nektarissa ja lisää kiisselin joukkoon. Kaada jäähtynyt seos kakun pintaan ja anna hyytyä kylmässä n.1h | |
| Kakun voi pakastaa kiilteen hyydyttyä. | |
| Rahkan tilalla voit käyttää kermaa tai tuorejuustoa. | |
