Aprikoosi valkosuklaakakku

Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 125 g
Määrä: 1,5 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

0,180 kg Vetopohja, vaalea
0,070 l Aprikoosinektari
0,070 kg Aprikoosihillo
Pohja:
Leikkaa vetopohja rengasvuokaan sopivaksi. Kastele pohja aprikoosinektarilla ja levitä päälle aprikoosihillo.
0,300 l Kevytmaito, vähälaktoosinen
0,200 kg Maitorahka, laktoositon
0,350 kg IsoMitta Valkosuklaamousseainekset
Täyte:
Vaahdota yleiskoneessa maito, rahka ja mousseainekset.Levitä vaahto pohjan päälle. Lyö rengasvuokaa pöytään, jotta vaahto leviää tasaisesti ja ilmataskut poistuvat.
Tasoita pinta.
0,200 l Vesi
0,040 kg IsoMitta Aprikoosikiisseli/ -keittoainekset
0,006 kg Liivatelehti
0,100 l Aprikoosinektari
Kiille:
Valmista kiisseli pakkauksen ohjeen mukaan. Sulata liotetut liivatteet nektarissa ja lisää kiisselin joukkoon. Kaada jäähtynyt seos kakun pintaan ja anna hyytyä kylmässä n.1h
Kakun voi pakastaa kiilteen hyydyttyä.
Rahkan tilalla voit käyttää kermaa tai tuorejuustoa.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »