Aurajuustolla maustettu kantarellikastike
Annoksia: 15 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 1,5 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 0,150 kg | Sipuli |
| 0,030 kg | Voi, laktoositon |
| Kuullota sipulit kauniin kullanruskeiksi voissa | |
| 0,400 kg | Kantarelli |
| Lisää puhdistetut tuoreet kantarellit ja freesaa pannulla, n 10-15 min. | |
| 0,500 l | Kuohukerma, laktoositon |
| 0,500 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
| 0,100 kg | IsoMitta Kermakastike-/keittopohja-ainekset |
| Kaada pannulle, kerm, maito ja ipottele joukkoon IsoMitta Kerma kastike-/keittopohja -ainekset. Sekoita hyvin ja anna kiehua n. 5-10min miedolla lämmöllä. | |
| 0,060 l | Touch of Taste Kantarellifondi |
| 0,050 kg | Sinihomejuusto, laktoositon |
| 0,005 kg | Suola |
| 0,003 kg | Mustapippuri, jauhettu |
| Lisää Touch of Taste Kantarellifondi, sinihomejuusto, suola ja pippuri. | |
| Anna kiehahtaa niin, että juusto sulaa kastikkeeseen. | |
| Tarkista maku ennen tarjoilua. | |
