Aurinkoinen kalavuoka
Annoksia: 18 kpl
Annoskoko: 160 g
Määrä: 2,88 kg
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 2,250 kg | Sei, annospala à 150 g |
| 0,008 kg | Suola |
| 0,007 kg | Mustapippuri, rouhittu |
| 0,100 kg | Purjoviipale, pakaste |
| 0,100 kg | Porkkanasuikale, pakaste |
| Lado seipalat voideltuun vuokaan, mausta pippurilla ja suolalla. Lisää kasvikset. | |
| 0,500 l | Ranskankerma, vähälaktoosinen |
| 0,500 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
| 0,096 kg | IsoMitta Aurinkokuiv. Tomaattikylmäkastike -aineks |
| Notkista ranskankerma kasvirasvalla ja mausta Aurinkokuivattu tomaatti kylmäkastikeaineksilla. Kaada kastike kalojen päälle ja paista yhdistelmätoiminolla 160ºC (kosteus 60%) 20-25 min. | |
