Aurinkoinen mangokakku
Annoksia: 16 kpl
Annoskoko: 120 g
Määrä: 1,92 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
| Pohja: | |
| 0,180 kg | Digestive |
| 0,080 l | Sulatettu margariini, laktoositon |
| Hienonna keksit tehosekoittimella tai kutterilla ja lisää sulatettu margariini joukkoon. Painele murumassa tasaisesti irtopohjavuokaan. | |
| Täyte: | |
| 0,600 kg | Maitorahka, laktoositon |
| 0,200 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
| 0,200 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
| 0,250 kg | IsoMitta Tropiikinvaahtoainekset |
| 0,016 kg | Liivatelehti |
| Mittaa maito, kasvirasvasekoite, rahka ja vaahtoainekset. Vaahdota kovaksi vaahdoksi. | |
| Sulata liotetut liivatelehdet. Lisää ensin pieneen vaahtomäärään ja sekoita seos loppuvaahtoon. | |
| Levitä vaahtomassa keksimurukerroksen päälle ja anna hyytyä kylmässä 10 - 15 min. | |
| Pintakiille: | |
| 0,006 kg | Liivatelehti |
| 0,150 kg | Mangosose, makeuttamaton |
| 0,200 l | Vesi |
| 0,060 kg | IsoMitta Tropiikin Hedelmät -kiisseli/ -keittoaines |
| Sekoita veteen kiisseliainekset, sose ja sulatetut liivatteet. Levitä kiille hyytyneen kakun pinnalle. | |
