Aurinkoinen mangokakku

Annoksia: 16 kpl
Annoskoko: 120 g
Määrä: 1,92 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
Pohja:
0,180 kg Digestive
0,080 l Sulatettu margariini, laktoositon
Hienonna keksit tehosekoittimella tai kutterilla ja lisää sulatettu margariini joukkoon. Painele murumassa tasaisesti irtopohjavuokaan.
Täyte:
0,600 kg Maitorahka, laktoositon
0,200 l Maitojuoma laktoositon kevyt
0,200 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,250 kg IsoMitta Tropiikinvaahtoainekset
0,016 kg Liivatelehti
Mittaa maito, kasvirasvasekoite, rahka ja vaahtoainekset. Vaahdota kovaksi vaahdoksi.
Sulata liotetut liivatelehdet. Lisää ensin pieneen vaahtomäärään ja sekoita seos loppuvaahtoon.
Levitä vaahtomassa keksimurukerroksen päälle ja anna hyytyä kylmässä 10 - 15 min.
Pintakiille:
0,006 kg Liivatelehti
0,150 kg Mangosose, makeuttamaton
0,200 l Vesi
0,060 kg IsoMitta Tropiikin Hedelmät -kiisseli/ -keittoaines
Sekoita veteen kiisseliainekset, sose ja sulatetut liivatteet. Levitä kiille hyytyneen kakun pinnalle.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »