Avocadomousse ja chilimarinoidut katkaravut
                        Annoksia: 10 kpl
                        Annoskoko: 55 g
                        Määrä: 0,55 kg
                    
                                    L
                                    Laktoositon
                                        (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
                                
                            
                                
                                    S
                                    Soijaton
                                        (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
                                
                            
                                
                                    K
                                    Kananmunaton
                                        (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
                                
                            
                                
                                    G
                                    Gluteeniton
                                        (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
                                
                            
                        | 0,175 l | Laktoositon täysmaitojuoma | 
| 0,025 kg | Bong Moussepohja-ainekset | 
| Mittaa kylmä maito ja mousseaines kulhoon, vatkaa ne vaahdoksi. | |
| 0,300 kg | Avocado, paseerattu | 
| 0,500 kpl | Raastettu sitruunan kuori | 
| 0,050 l | Ranskankerma, laktoositon | 
| Lisää joukkoon avocado, suola, 1/2 sitruunan raastettu kuori ja mausta muutamalla tipalla sitruunanmehua. Lisää ranskankerma ja sekoita tasaiseksi. | |
| Paseeratun tai soseutetun avokadon sijasta voit käyttää myös esim. pakasteavocadokuutioita. | |
| Mikäli käytät maustamatonta avocadopyrettä, mausta mousse suolalla. | |
| 0,150 kg | Katkarapu, pakaste | 
| 0,050 l | Chilikastike, makea | 
| 0,003 kg | Valkosipuli | 
| 0,005 kg | Suola | 
| Valuta sulaneet katkaravut, kaada kulhoon ja mausta chilikastikkeella, suolalla ja valkosipulilla. Anna maustua ennen tarjoilua. | |
| Annostele mousse kulhoihin ja laita kylmään. Tarjoile seuraavana päivänä. | |
| Koristele mousse marinoiduilla katkaravuilla. | |
                
            