Avocadomousse ja chilimarinoidut katkaravut
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 55 g
Määrä: 0,55 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 0,175 l | Laktoositon täysmaitojuoma |
| 0,025 kg | Bong Moussepohja-ainekset |
| Mittaa kylmä maito ja mousseaines kulhoon, vatkaa ne vaahdoksi. | |
| 0,300 kg | Avocado, paseerattu |
| 0,500 kpl | Raastettu sitruunan kuori |
| 0,050 l | Ranskankerma, laktoositon |
| Lisää joukkoon avocado, suola, 1/2 sitruunan raastettu kuori ja mausta muutamalla tipalla sitruunanmehua. Lisää ranskankerma ja sekoita tasaiseksi. | |
| Paseeratun tai soseutetun avokadon sijasta voit käyttää myös esim. pakasteavocadokuutioita. | |
| Mikäli käytät maustamatonta avocadopyrettä, mausta mousse suolalla. | |
| 0,150 kg | Katkarapu, pakaste |
| 0,050 l | Chilikastike, makea |
| 0,003 kg | Valkosipuli |
| 0,005 kg | Suola |
| Valuta sulaneet katkaravut, kaada kulhoon ja mausta chilikastikkeella, suolalla ja valkosipulilla. Anna maustua ennen tarjoilua. | |
| Annostele mousse kulhoihin ja laita kylmään. Tarjoile seuraavana päivänä. | |
| Koristele mousse marinoiduilla katkaravuilla. | |
