Avocadomousse ja chilimarinoidut katkaravut

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 55 g
Määrä: 0,55 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,175 l Laktoositon täysmaitojuoma
0,025 kg Bong Moussepohja-ainekset
Mittaa kylmä maito ja mousseaines kulhoon, vatkaa ne vaahdoksi.
0,300 kg Avocado, paseerattu
0,500 kpl Raastettu sitruunan kuori
0,050 l Ranskankerma, laktoositon
Lisää joukkoon avocado, suola, 1/2 sitruunan raastettu kuori ja mausta muutamalla tipalla sitruunanmehua. Lisää ranskankerma ja sekoita tasaiseksi.
Paseeratun tai soseutetun avokadon sijasta voit käyttää myös esim. pakasteavocadokuutioita.
Mikäli käytät maustamatonta avocadopyrettä, mausta mousse suolalla.
0,150 kg Katkarapu, pakaste
0,050 l Chilikastike, makea
0,003 kg Valkosipuli
0,005 kg Suola
Valuta sulaneet katkaravut, kaada kulhoon ja mausta chilikastikkeella, suolalla ja valkosipulilla. Anna maustua ennen tarjoilua.
Annostele mousse kulhoihin ja laita kylmään. Tarjoile seuraavana päivänä.
Koristele mousse marinoiduilla katkaravuilla.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »