Äyriäiskeitto
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M
Maidoton
(ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
| 0,024 kg | Valkosipuli |
| 0,079 kg | Salottisipuli |
| 0,016 kg | Sokeri |
| 0,008 kg | Chilipaprika, punainen |
| 0,016 l | Oliiviöljy |
| Freesaa salottisipuli, valkosipuli, ja chili oliiviöljyssä sokerin kanssa. | |
| 0,048 kg | Tomaattipyre |
| 0,635 l | Valkoviini, kuiva |
| 0,953 l | Vesi |
| 0,079 l | Touch of Taste Simpukkafondi |
| Lisää tomaattipyre, valkoviini, vesi ja ToT Simpukkafondi | |
| 0,079 kg | Voi, laktoositon |
| 0,008 kg | Suola |
| 0,008 kg | Mustapippuri, rouhittu |
| Keitä n. 5 min, mausta suolalla ja pippurilla. Siivilöi puhtaaseen kattilaan ja sekoita kylmä voi sauvasekoittimella kuumaan keittoon juuri ennen tarjoilua. | |
| PÄÄLLE: | |
| 0,635 kg | Katkarapu, pakaste |
| 0,635 kg | Jokirapu, kokonainen |
| 0,016 l | Touch of Taste Simpukkafondi |
| 0,008 kg | Valkosipuli |
| 0,159 l | Rypsiöljy |
| 0,191 kg | Salaattisipuli |
| 0,159 kg | Lehtiselleri |
| 0,071 kg | Paprika, punainen |
| 0,032 kg | Basilika, tuore |
| Korianteri, tuore | |
| Sitruuna | |
| Valuta ravut. Hienonna sipulit, selleri, paprika ja basilika. Sekoita mukaan öljy, fondi ja valuneet ravut ja ripaus suolaa. | |
| Anna maustua n. 2h. | |
