Broileria jogurtti-currykastikkeessa
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,0 kg
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 2,400 kg | Broilerin rintaleike marinoitu |
| Voitele vuoka ja lado broilerin rintapalat vuokaan, paista höyrypaistolla 180°C:n lämpötilassa noin 10 min. | |
| Laske lämpö haudutusta varten 150°C:seen. | |
| 0,300 kg | Banaani |
| 0,500 kg | Omena |
| 0,200 kg | Rusina |
| 0,200 kg | Pakastesipuli, kuutioitu |
| Lisää vuokaan broilerin pinnalle kuutioidut hedelmät ja sipuli. Hauduta uunissa 5 -10 min. | |
| Kastike: | |
| 0,170 kg | IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset |
| 1,000 l | Vesi |
| 0,070 kg | Mango chutney, makea |
| 0,500 l | Jogurtti, rasvaton, maustamaton, laktoositon |
| 0,020 l | Sitruunamehu, makeuttamaton |
| 0,040 l | Touch of Taste Kanafondi |
| Kastike: | |
| Sekoita IsoMitta Mausteinen currykastikeainekset puoleen vesimäärästä ja lisää seos kiehuvaan veteen, keitä muutama minuutti. | |
| Mausta kastike mango chutneyllä, jogurtilla, sitruunamehulla ja Kanafondilla. Kaada vuokaan broilerin päälle. Jatka hauduttamista 10 min. Tarkista broilerin kypsyys ja maku, tarjoa yrtti-kasvisriisin kera. | |
