Broileririsotto perunahipusta

Annoksia: 14 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 4,2 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,150 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja
1,400 l Vesi
Ripottele kylmäsuurustuva kastike-/keittopohja -aines kylmään veteen, sekoita hyvin. Anna turvota 5 minuuttia.
0,800 l Ruokakerma, laktoositon 15 %
0,250 kg Juustocreme, laktoositon
0,025 kg Bong Kanaliemiainekset, 0,5 %
Valkopippuri, jauhettu
Lisää pohjaan ruokakerma, juustocreme, liemijauhe ja valkopippuri. Sekoita hyvin.
0,500 kg Broilerin fileekuutio, kypsä
0,100 kg Sipulikuutio, pakaste
0,300 kg Vihanneskuutio, pakaste
Lisää jäiset vihannekset, sipuli ja broilerikuutio. Sekoita hyvin.
1,000 kg Perunahippu
Sekoita joukkoon jäinen perunahippu. Laita massa GN-pakkiin. Paista yhdistelmäpaistolla 165 astetta, 40% höyryä noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »