Cafe de Paris -kastike
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 50 g
Määrä: 1,0 kg
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 0,180 kg | Voi, laktoositon |
| 0,090 kg | Sipuli |
| 0,015 kg | Anjovisfilee |
| 0,030 kg | sinappi |
| 0,030 kg | Tomaattipyre |
| 0,015 kg | Kapris |
| 0,002 kg | Cayennepippuri |
| 0,002 kg | Rakuuna |
| 0,007 kg | Persilja |
| Kuullota kuutioidut sipulit voissa, lisää mausteet ja hauduta hetki. | |
| 0,470 l | Vesi |
| 0,115 kg | IsoMitta Bearnaise-kastike -ainekset |
| Sekoita veteen IsoMitta Bearnaisekastikeainekset ja lisää seos kattilaan. Kuumenna ja anna hautua muutama minuutti välillä sekoittaen. | |
| Jos valmistat kastiketta useampia litroja, sekoita kastikeainekset osaan kylmää vettä. Lisää loppu vesi freesattujen mausteiden joukkoon ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää suurus sekoittaen kiehuvaan kastikepohjaan ja anna hautua muutaman minuutin ajan. | |
| 0,015 l | Sitruunamehu, makeuttamaton |
| 0,030 l | Madeira |
| 0,003 kg | Sokeri |
| Soseuta kastike ja mausta lopuksi sokerilla, madeiralla ja sitruunamehulla. | |
