Cafe de Paris -kastike

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 50 g
Määrä: 1,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,180 kg Voi, laktoositon
0,090 kg Sipuli
0,015 kg Anjovisfilee
0,030 kg sinappi
0,030 kg Tomaattipyre
0,015 kg Kapris
0,002 kg Cayennepippuri
0,002 kg Rakuuna
0,007 kg Persilja
Kuullota kuutioidut sipulit voissa, lisää mausteet ja hauduta hetki.
0,470 l Vesi
0,115 kg IsoMitta Bearnaise-kastike -ainekset
Sekoita veteen IsoMitta Bearnaisekastikeainekset ja lisää seos kattilaan. Kuumenna ja anna hautua muutama minuutti välillä sekoittaen.
Jos valmistat kastiketta useampia litroja, sekoita kastikeainekset osaan kylmää vettä. Lisää loppu vesi freesattujen mausteiden joukkoon ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää suurus sekoittaen kiehuvaan kastikepohjaan ja anna hautua muutaman minuutin ajan.
0,015 l Sitruunamehu, makeuttamaton
0,030 l Madeira
0,003 kg Sokeri
Soseuta kastike ja mausta lopuksi sokerilla, madeiralla ja sitruunamehulla.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »