Cheddar-juustokastike
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 110 g
Määrä: 11,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 0,250 l | Ruokaöljy |
| 0,300 kg | Sipulikuutio, pakaste |
| 8,000 l | Vesi |
| 0,750 kg | IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset |
| Kuullota sipulit kevyesti öljyssä. | |
| Lisää vesi ja sekoita pohja-ainekset joukkoon. | |
| Kiehauta ja hauduta pari minuuttia koko ajan sekoittaen. | |
| Jos valmistat suuremman määrän kerralla, kiehauta osa vedestä erikseen ja sekoita loppuun veteen pohja-ainekset. Lisää suurus kiehuvaan veteen ja hauduta pari minuuttia silloin tällöin sekoittaen. | |
| 0,300 kg | Parmesanjuusto, raaste |
| 2,500 kg | Cheddar-sulatejuustovalmiste |
| Lisää joukkoon juustot. | |
| Kypsennä, kunnes juustot ovat sulaneet ja kastike kuumentunut. | |
| 0,300 kg | Persilja |
| 0,005 kg | Mustapippuri, rouhittu |
| Suola | |
| Mausta mustapippurilla oman maun mukaan. | |
| Lisää lopuksi hienonnettua persiljaa. | |
| Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan. | |
