Chili con papu
                        Annoksia: 100 kpl
                        Annoskoko: 320 g
                        Määrä: 32,0 kg
                    
| 0,100 kg | Voi, laktoositon | 
| 2,000 kg | Punasipuli, suikaloitu | 
| Ruskista punasipuli pannulla voissa. | |
| 2,000 kg | Maissi, säilyke | 
| 0,250 kg | Valkosipulimurska, säilyke | 
| 0,150 kg | Paprikajauhe, savustettu | 
| 0,200 kg | Jeera | 
| 0,012 kg | Oregano, kuivattu | 
| 0,011 kg | Timjami, kuivattu | 
| 0,300 kg | Bong Kasvisliemiaines | 
| Lisää maissi, valkosipuli, savupaprikajauhe, jeera, oregano, timjami ja liemijauhe. Freesaa kunnes seos saa kauniin ruskean sävyn. | |
| 0,200 l | Oliiviöljy | 
| 3,000 kg | Terttutomaatti, tuore | 
| Lisää huuhdellut terttutomaatit ja oliiviöljy. Sekoittele varovasti ja anna kiehua 10 min. | |
| 0,300 l | Sweet chili -kastike | 
| 4,000 l | Vesi | 
| Lisää vesi ja Sweet chili -kastike. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. | |
| 6,250 kg | Mustapapu, säilyke | 
| 3,000 kg | Red kidny papu, säilyke | 
| 0,500 l | Touch of Taste Umamifondi | 
| 10,000 kg | Tomaattimurska | 
| 1,000 kg | Paprika, vihreä suikaloitu | 
| 1,000 kg | Paprika, punainen suikaloitu | 
| 0,500 kg | Paprika, keltainen suikaloitu | 
| 0,060 kg | Sambal oelek | 
| 0,030 kg | Suola | 
| Lisää pataan paprika ja pavut, keitä kunnes ruoka on täysin kypsää. Mausta Touch of Taste Umamifondilla. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria maun mukaan. | |
| Tarjoile keitetyn riisin ja raikkaan kermaviilin kanssa. | |
                
            