Chili con papu

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 320 g
Määrä: 32,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

0,100 kg Voi, laktoositon
2,000 kg Punasipuli, suikaloitu
Ruskista punasipuli pannulla voissa.
2,000 kg Maissi, säilyke
0,250 kg Valkosipulimurska, säilyke
0,150 kg Paprikajauhe, savustettu
0,200 kg Jeera
0,012 kg Oregano, kuivattu
0,011 kg Timjami, kuivattu
0,300 kg Bong Kasvisliemiaines
Lisää maissi, valkosipuli, savupaprikajauhe, jeera, oregano, timjami ja liemijauhe. Freesaa kunnes seos saa kauniin ruskean sävyn.
0,200 l Oliiviöljy
3,000 kg Terttutomaatti, tuore
Lisää huuhdellut terttutomaatit ja oliiviöljy. Sekoittele varovasti ja anna kiehua 10 min.
0,300 l Sweet chili -kastike
4,000 l Vesi
Lisää vesi ja Sweet chili -kastike. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.
6,250 kg Mustapapu, säilyke
3,000 kg Red kidny papu, säilyke
0,500 l Touch of Taste Umamifondi
10,000 kg Tomaattimurska
1,000 kg Paprika, vihreä suikaloitu
1,000 kg Paprika, punainen suikaloitu
0,500 kg Paprika, keltainen suikaloitu
0,060 kg Sambal oelek
0,030 kg Suola
Lisää pataan paprika ja pavut, keitä kunnes ruoka on täysin kypsää. Mausta Touch of Taste Umamifondilla. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria maun mukaan.
Tarjoile keitetyn riisin ja raikkaan kermaviilin kanssa.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »