Chorizo borshkeitto
                        Annoksia: 20 kpl
                        Annoskoko: 320 g
                        Määrä: 6,4 kg
                    
                                    L
                                    Laktoositon
                                        (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
                                
                            
                                
                                    S
                                    Soijaton
                                        (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
                                
                            
                                
                                    K
                                    Kananmunaton
                                        (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
                                
                            
                                
                                    G
                                    Gluteeniton
                                        (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
                                
                            
                        | 0,900 kg | Punajuuri | 
| 0,300 kg | Porkkana | 
| 0,150 kg | Selleri, kuorittu | 
| 0,600 kg | Valkokaali | 
| 0,600 kg | Punakaali | 
| Kuori juurekset ja raasta karkealla terällä tai aja suikaleiksi. Suikaloi kaalit. (Reseptillä käyttöpainot, ei sisällä esivalmisteluhävikkiä) | |
| 0,280 kg | Sipuli | 
| 0,015 kg | Valkosipuli | 
| Kuori ja kuutioi sipulit ja hienonna valkosipuli. | |
| 0,050 kg | Voi, laktoositon | 
| 0,080 kg | Tomaattipyre | 
| Freesaa tomaattipyre kattilassa ja lisää sipulit, jatka freesausta. Liäss suikaloidut juurekset ja kaali, freesaa hetki. | |
| 2,500 l | Vesi | 
| 0,030 kg | Bong Kanaliemiainekset, 0,5 % | 
| 0,050 l | Valkoviinietikka | 
| 0,008 kg | Laakerinlehti | 
| 0,005 kg | Mustapippuri, kokonainen | 
| 0,013 kg | Suola | 
| 0,800 kg | Chorizomakkara | 
| Lisää vesi (niin että kasvikset jäävät noin 2-3cm vedenpinnan alapuolelle), etikka, liemiainekset ja mausteet. | |
| Keitä miedolla lämmöllä n.1h kunnes juureket ovat hiukan pehmentyneet. | |
| Lisää viipaloitu chorizomakkara vasta keittämisen loppuvaiheessa ja anna kiehahtaa. | |
| 0,250 kg | Smetana, vähälaktoosinen | 
| 0,050 kg | Hunaja | 
| Tarjoile mausteinen keitto hunajalla maustetun smetanan kansssa. | |
                
            