Chorizo borshkeitto

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 320 g
Määrä: 6,4 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,900 kg Punajuuri
0,300 kg Porkkana
0,150 kg Selleri, kuorittu
0,600 kg Valkokaali
0,600 kg Punakaali
Kuori juurekset ja raasta karkealla terällä tai aja suikaleiksi. Suikaloi kaalit. (Reseptillä käyttöpainot, ei sisällä esivalmisteluhävikkiä)
0,280 kg Sipuli
0,015 kg Valkosipuli
Kuori ja kuutioi sipulit ja hienonna valkosipuli.
0,050 kg Voi, laktoositon
0,080 kg Tomaattipyre
Freesaa tomaattipyre kattilassa ja lisää sipulit, jatka freesausta. Liäss suikaloidut juurekset ja kaali, freesaa hetki.
2,500 l Vesi
0,030 kg Bong Kanaliemiainekset, 0,5 %
0,050 l Valkoviinietikka
0,008 kg Laakerinlehti
0,005 kg Mustapippuri, kokonainen
0,013 kg Suola
0,800 kg Chorizomakkara
Lisää vesi (niin että kasvikset jäävät noin 2-3cm vedenpinnan alapuolelle), etikka, liemiainekset ja mausteet.
Keitä miedolla lämmöllä n.1h kunnes juureket ovat hiukan pehmentyneet.
Lisää viipaloitu chorizomakkara vasta keittämisen loppuvaiheessa ja anna kiehahtaa.
0,250 kg Smetana, vähälaktoosinen
0,050 kg Hunaja
Tarjoile mausteinen keitto hunajalla maustetun smetanan kansssa.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »