Currynen kala-katkarapukeitto
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 1,200 l | Vesi |
| 0,160 kg | IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset |
| 0,800 l | Vesi |
| 0,050 l | Touch of Taste Hummerifondi |
| Kuumenna vesi kiehuvaksi. | |
| Saosta currykastikeaines-vesi-suuruksella. Lisää Hummerifondi ja kiehauta. | |
| 0,200 kg | Fenkoli |
| 0,150 kg | Purjosipuli |
| 0,100 kg | Porkkana |
| Lisää paloitellut kasvikset ja purjoviipaleet. | |
| Anna kiehua 5 -10 min. | |
| 1,200 kg | Fileoitu kala (kirjolohi, siika, kuha...) |
| Lisää paloiteltu kala. | |
| Anna kiehua hiljalleen 5 min. | |
| 0,150 kg | Simpukka, pakaste |
| 0,100 kg | Katkarapu, pakaste |
| 0,010 kg | Korianteri, kokonainen |
| 0,015 l | Limemehu |
| Lisää äyriäiset ja anna kiehahtaa. | |
| Juuri ennen tarjoilua lisää hienonnettu tuore korianteri. | |
