Curry-Perunanuudelikeitto
Annoksia: 14 kpl
Annoskoko: 202 g
Määrä: 2,828 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 0,090 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja |
| 1,500 l | Vesi |
| Ripottele kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja-aines kylmään veteen, sekoita hyvin. Anna turvota 5 minuuttia. | |
| 0,250 l | Kookoskerma |
| 0,250 l | Ruokakerma, laktoositon 15 % |
| 0,020 l | Touch of Taste Asian Green & Fresh fondi |
| 0,020 l | Touch of Taste Asian Red & Hot fondi |
| Currytahna, keltainen | |
| Kurkuma, jauhettu | |
| Lisää joukkoon kookoskerma, ruokakerma, Asia fondit, currytahna ja kurkuma. Sekoita hyvin. | |
| 0,050 kg | Sipulikuutio, pakaste |
| 0,400 kg | Vihannessuikale, pakaste |
| 0,400 kg | perunanuudeli |
| Lisää joukkoon jäiset vihannekset ja perunanuudeli. Laita massa GN-pakkiin ja kypsennä höyrypaistolla 165 astetta, 40% kosteutta noin 45 minuuttia. Voit valmistaa keiton myös kattilassa/padassa. | |
