Currykalavuoka

Annoksia: 16 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 4,48 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
1,400 l Vesi
0,600 kg Riisi, pitkäjyväinen
0,018 kg IsoMitta Kalaliemiainekset
Kypsennä riisit Kalaliemiaineksella maustetussa vedessä.
0,600 kg Suikalevihannes, pakaste
0,800 kg Kirjolohikuutio, pakaste
0,006 kg Sitruunainen kalamauste
0,010 kg Tilli, tuore
0,010 l Sitruunamehu, makeuttamaton
Pane puolet kypsästä riisistä 1/1 GN-vuoan pohjalle ja suikalevihannekset riisin päälle. Lisää lohikuutiot sekä loput riisistä vuokaan. Mausta kalamausteella, tillillä ja sitruunamehulla.
Kastike:
0,100 kg Margariini 60 %, laktoositon
0,400 kg IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset
2,200 l Vesi
Valmista currykastike pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada se päällimmäiseksi vuokaan.
Kypsennä currykalavuoka uunissa 170°C:n lämpötilassa noin 30 minuutin ajan.
KOKEILE MYÖS:
Voit korvata kalan broilerisuikaleilla ja maustaa ne Oriental maustesekoituksella ja yrttitarhan sekoituksella. Riisi keitetään tällöin vähäsuolaisessa kanaliemessä.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »