Härkäpavuilla höystetty bolognaisekastike
Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 180 g
Määrä: 2,16 kg
| 0,025 l | Rypsiöljy |
| 0,200 kg | Juuressuikalesekoitus, pakaste |
| 0,150 kg | Tomaattipyre |
| 0,006 kg | Valkosipuli |
| Kuullota öljyssä padassa juuressuikaleet, tomaattipyre ja valkosipuli. | |
| 1,300 l | Vesi |
| 0,216 kg | IsoMitta Spagettikastikeainekset |
| 0,020 kg | Touch of Taste Asian Red & Hot fondi |
| 0,010 kg | Basilika, pakaste |
| 0,500 kg | Häärkäpapurouhe |
| Lisää vesi, IsoMitta Spagettikastike -ainekset, Touch of Taste Asian Red & Hot fondi ja sekoita hyvin. Anna kiehahtaa ja lisää lopuksi basilika ja härkäpapurouhe. | |
| Tarjoile pastan ja parmesan juuston kera. | |
