Havaijilainen kalapata

Annoksia: 25 kpl
Annoskoko: 260 g
Määrä: 6,5 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
M Maidoton (ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
1,400 kg IsoMitta Kasvis-soijarisottoaines
0,500 kg Kirjolohikuutio, pakaste
1,000 kg Wok-vihannekset, pakaste
Mittaa vuokaan IsoMitta Kasvis-soija risotto -aines, kirjolohikuutiot ja pakastevihannekset.
2,300 l Vesi
1,000 l Kookosmaito, säilötty
0,004 kg Curry
0,001 kg Inkivääri, jauhettu
0,008 kg Tilli, hienonnettu, pakaste
Valmista vedestä, kookosmaidosta, mausteista ja tillistä liemi.
Kaada liemi vuokaan ja sekoita.
Kypsennä yhdistelmäpaistolla (kosteus 50%) 160 C noin 35 - 40 min.
Sekoita risottoa varovasti kun otat sen uunista, ripottele joukkoon katkaravut ja peitä kannella. Anna rioston vetäytyä n.10 min ennen tarjoilua.
*halutessasi voit korvat katkaravut lohikuutioilla ja lisätä ne joukkoon valmistuksen alussa.
0,500 kg Katkarapu, pakaste
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »