Hedelmäinen suklaakerroskiisseli
Annoksia: 27 kpl
Annoskoko: 70 g
Määrä: 1,89 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 0,500 l | Vesi |
| 0,100 kg | IsoMitta Mangokiisseli/ -keittoainekset |
| 0,240 kg | Persikkakuutio, säilyke |
| Valmista mangokiisseli pakkauksen ohjeen mukaan. Nesteenä voit hyödyntää persikoiden lientä. Anna valmiin kiisselin seistä 10 min. | |
| Kaada persikkakuutiot kiisselin sekaan ja sekoita tasaisesti. | |
| Annostele kiisseli annospikareiden pohjalle. | |
| 0,180 kg | IsoMitta Suklaavanukasainekset |
| 0,500 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
| 0,500 l | Vispikerma, laktoositon |
| Valmista suklaavanukas pakkauksen ohjeen mukaan. Käytä nesteenä kerma-maito seosta. | |
| Anna vanukkaan tekeytyä n.20 min jonka jälkeen annostele kiisselin päälle annospikareihin. | |
| Nosta annokset kylmään odottamaan tarjoilua. | |
