Herkkusienikasvislasagne
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 6,0 kg
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
| 0,450 kg | IsoMitta Herkkusienikastikeainekset |
| 3,000 l | Vesi |
| 0,100 l | Touch of Taste Kasvisfondi |
| Sekoita kastikeainekset osaan kylmää vettä ja kiehauta loppuosa vedestä erikseen. | |
| Lisää suurus kiehuvaan veteen ja anna kastikkeen kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan silloin tällöin sekoittaen. Mausta Kasvisfondilla. | |
| 0,050 l | Ruokaöljy |
| 1,000 kg | Ratatouille-kasvikset, pakaste |
| 1,000 kg | Herkkusieniviipale, pakaste |
| 0,005 kg | Basilika, tuore |
| 0,005 kg | Persilja |
| Freesaa kasvikset öljyssä ja mausta hienonnetuilla yrteillä. | |
| (Ratatouille-kasvikset sisältävät kesäkurpitsaa, tomaattia, punaista ja keltaista sekä vihreää paprikaa ja sipulia.) | |
| 0,200 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
| 1,000 kg | IsoMitta Lasagnelevy |
| Levitä voidellun GN-vuoan pohjalle noin 4 dl kastiketta ja aseta lasagnelevy päälle. | |
| Levitä päälle 1/4 sienikasvisseosta (n. 400 g) ja noin 4 dl kastiketta. | |
| Jatka valmistamista täyttämällä kerrokset samalla tavoin. | |
| Yhteen GN-vuokaan tarvitaan 5 kpl lasagnelevyjä. | |
| Levitä lopuksi päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele juustoraaste pinnalle. | |
| Paista lasagne höyrypaistolla 20 - 30 min. 180°C:ssa, kunnes pinta on saanut kauniin värin. | |
