Hollantilainen kalavuoka
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 270 g
Määrä: 27,0 kg
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 3,000 kg | Riisi, pitkäjyväinen |
| 9,300 l | Vesi |
| 0,200 l | Touch of Taste Kalafondi |
| Keitä riisi kypsäksi Kalafondilla maustetussa vedessä. | |
| 4,000 kg | Tonnikala, vedessä |
| 0,300 kg | Tilli, tuore |
| Laita voidellun GN-vuoan pohjalle kerroksittain riisi, tonnikala liemineen sekä leikattu tilli. | |
| Kastike: | |
| 1,800 kg | IsoMitta Hollandaise-kastikeainekset |
| 9,500 l | Vesi |
| 1,500 kg | Margariini 60 %, laktoositon |
| Valmista hollandaisekastike pakkauksen ohjeen mukaan. | |
| Kaada kastike vuokaan. | |
| Paista uunissa noin 30 minuuttia kiertoilmassa 200°C:n lämpötilassa. | |
| Ohjeesta tulee 5 kpl 65 mm gn-vuokia | |
