Hunajainen lihapata

Annoksia: 16 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 1,6 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,030 l Ruokaöljy
0,300 kg Juureskuutiosekoitus, pakaste
0,100 kg sipuli, pikkusipuli, pakaste
Kuumenna öljy, lisää sipuli ja juurekset (iso palakoko), freesaa.
0,900 l Vesi
0,010 kg IsoMitta Lihaliemiainekset
0,090 kg IsoMitta Ruskeakastikeainekset
0,010 l Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi
Sekoita vesi, IsoMitta Lihaliemi -ainekset, IsoMitta Ruskeakastike -ainekset ja Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi. Kaasda pohja freesattujen kasvisten päälle, kuumenna ja ketä n. 5 min.
Isoja määriä valmistaessa käytä osanestesuurustusmenetelmää.
0,100 l Kuohukerma, laktoositon
0,040 kg Hunaja
0,200 kg Naudanrinta, kypsä
Suola
Lisää kuohukerma, hunaja ja kuumenna. Tarkista maku ja kaada kastike vuokaan kuumennettujen lihojen päälle anna vetäytyä n. 10 min, tarjoile.
Lisää suolaa makusi mukaan.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »