Intialainen linssi-riisipata
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 5,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 1,400 kg | IsoMitta Kasvis-soijarisottoaines |
| Mittaa vuokaa IsoMitta Kasvis-soija risotto -aines ja vesi. | |
| 2,400 l | Vesi |
| 1,000 l | Kookosmaito, säilötty |
| 0,002 kg | Inkivääri, jauhettu |
| 0,010 kg | Curry |
| 0,010 kg | Persilja, hienonnettu, pakaste |
| 0,010 kg | Valkosipuli |
| Valmista kookosmaidosta ja lopuista mausteista liemi ja kaada se joukkoon, sekoita hyvin. | |
| 0,600 kg | Linssi, punainen esikypsennetty |
| 0,400 kg | Maissi, säilyke |
| Kypsennä yhdistelmäpaistolla (kosteus 50%) 160 C noin 35 - 40 min. | |
| Kun otat risoton uunista niin lisää päälle linssit ja maissit, sekoita varovasti ja peitä kannella. Anna risoton vetäytyä n.10 min ennen tarjoilua. | |
