Intialainen kanapata
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 220 g
Määrä: 4,4 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 1,400 l | Vesi |
| 0,170 kg | IsoMitta tomaattinen kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja |
| 0,200 kg | Mangokuutio, pakaste |
| Sekoita IsoMitta Kylmäsuurustauva tomaattikastike/-keittoaines kylmään veteen vähitellen ripotellen. Annan turvota 5 min. | |
| 0,800 kg | Tomaatti, paseerattu |
| 2,800 l | Vesi |
| 1,000 l | Kookosmaito, säilötty |
| 0,004 kg | Garam masala |
| 0,100 kg | Mango chutney, makea |
| 0,010 kg | Curry |
| 0,010 kg | Persilja, hienonnettu, pakaste |
| 0,010 kg | Valkosipuli |
| Lisää paseerattu tomaatti | |
| Valmista kookosmaidosta ja lopuista mausteista liemi ja kaada joukkoon, sekoita hyvin. | |
| 0,160 kg | Valkosipuli, rouhittu, pakaste |
| 0,160 kg | Inkivääri, jauhettu |
| Lisää mausteet | |
| Sekoita risottoa varovasti kun otat sen uunista ja peitä kannella. Anna risoton vetäytyä n.10 min ennen tarjoilua. | |
| 0,100 kg | Touch of Taste Asian Red & Hot fondi |
| Lisää Touch of Taste Asian Red & Hot fondi ja sekoita hyvin. | |
| 2,000 kg | Atria Murea Kana, irtopakaste |
| Lisää Atria Murea Kana, irtopakaste ja sekoita avrovasti. Kaada vuokaan ja nosta kylmään. | |
| Säilytä kylmässä: max 72h valmistuksesta. | |
| Kuumenna uunissa kannen alla +160°C yhdistelmäpaistolla n. 30min. | |
| 0,400 kg | Arla Turkkilainen jogurtti 10% 5kg 58986 |
| 0,060 kg | Korianteri, tuore |
| 0,060 kg | Chili, hienonnettu, pakaste |
| 0,060 kg | Lime, täysmehu |
| Sekoita chili, korianteri ja lime keskenään. | |
| Tarjoile pata naanleivän, turkkilaisen jogurtin ja korianteri-chilisalaatin kanssa. | |
