Italianpata uunissa
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 5,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
| 0,616 kg | Spaghetti |
| 0,440 kg | IsoMitta Italianpata-ainekset |
| 0,880 kg | Jauheliha, nauta, kypsä |
| 0,132 kg | Sipulikuutio, pakaste |
| Mittaa voideltuun vuokaan pasta, IsoMitta Italianpata -ainekset, kypsä jauheliha ja sipuli. | |
| Sekoita hyvin. | |
| 3,344 l | Vesi |
| 0,013 kg | Suola |
| 0,114 kg | Tomaattimurska |
| 0,001 kg | Paprika, jauhettu |
| 0,001 kg | Valkosipulirouhe |
| 0,001 kg | Maustepippuri, jauhettu |
| Valmista vedestä ja tomaattisoseesta sekä mausteista liemi. | |
| Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160ºC noin 25-30 min. | |
| Kaada liemi vuokaan ja sekoita tasaiseksi. | |
| Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160ºC noin 25-30 min. | |
