Jauhelihakeitto, kouluruokakilpailu
                        Annoksia: 100 kpl
                        Annoskoko: 250 g
                        Määrä: 25,0 kg
                    
                                    L
                                    Laktoositon
                                        (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
                                
                            
                                
                                    S
                                    Soijaton
                                        (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
                                
                            
                                
                                    M
                                    Maidoton
                                        (ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
                                
                            
                                
                                    K
                                    Kananmunaton
                                        (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
                                
                            
                                
                                    G
                                    Gluteeniton
                                        (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
                                
                            
                        | 5,500 kg | Jauhettu naudanliha 8-10 %, kypsä, reakoko 5 mm | 
| Kuumenna liha pakkauksissaan uunissa höyrykeittäen tai padassa 90 °C:ssa vedessä noin 40 min. | |
| 8,900 l | Vesi | 
| 3,500 kg | Juureskuutiosekoitus, pakaste | 
| 0,014 kg | Viherpippuri, kokonainen | 
| 0,018 kg | Suola | 
| 0,045 kg | Bong Kasvisliemiainekset, 0,3 % | 
| 0,014 kg | Maustepippuri, kokonainen | 
| 0,014 kg | Kirveli | 
| Kuumenna vesi padassa, lisää keittojuurekset, Bong Kasvisliemi -ainekset ja mausteet. Anna kiehahtaa. | |
| 6,900 kg | Perunakuutio, kypsä | 
| 0,600 kg | Purjoviipale, pakaste | 
| Lisää kuutioperunat, purjo ja kuuma jauheliha. Kuumenna. | |
| Tarkista maku. | |
| Mittaa lämpötila, kirjaa ylös ja ota näyte. | |
            