Jauhelihalasagnette
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 2,5 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
| 0,011 l | Ruokaöljy |
| 0,043 kg | Tomaattipyre |
| 0,071 kg | Sipulikuutio, pakaste |
| 0,179 kg | IsoMitta Ruskea kastike-/keittopohjaainekset |
| 1,429 l | Vesi |
| 0,400 kg | Jauheliha, nauta, kypsä |
| 0,268 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
| 0,002 kg | Oregano |
| 0,001 kg | Timjami |
| 0,014 kg | IsoMitta Lihaliemiainekset |
| Suola | |
| Kuullota öljyssä tomaattipyre ja sipuli. | |
| Sekoita kastikepohja-ainekset osaan kylmää vettä suurusteeksi. | |
| Kuumenna loppuosa vedestä erikseen ja lisää suurus joukkoon. | |
| Lisää jauheliha, kasvirasvasekote, liemiainekset ja mausta. | |
| Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan. | |
| 0,400 kg | Lasagne piccolo, täysjyvä |
| 0,200 kg | Porkkanasuikale, pakaste |
| Laita vuokaan lasagnetet, porkkanasuikaleet ja kastike. | |
| Sekoita hyvin. | |
| 0,150 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
| Paista yhdistelmätoiminnolla (kosteus 60 %) uunissa 140 °C:ssa n. 30 minuuttia. | |
| 400 g lasagnettea = 1 1/2 litraa | |
| 400 g kastiketta = 1 3/4 litraa | |
| 200 g porkkanasuikaletta = 1/2 litraa | |
| Ruoka on laktoositon, kun käytät myös laktoositonta juustoraastetta. | |
